Praktijk voor Klassieke Homeopathie Yvonne van Borrendam info@homeopathie-vanborrendam.nl


Clientervaringen

Vrouw 58 jaar onderwijzeres

Al jaren heb ik elke zomer last van erg jeukende huiduitslag. Niks hielp echt. Sinds begin juni had ik weer last van die verschrikkelijk jeukende bultjes, maar sinds het middel van jou gaat het veel beter.

Er is nog maar één nieuw plekje bijgekomen en de bestaande plekjes zijn veel kleiner geworden en jeuken veel minder. Ik ben je erg dankbaar, want het vergalde veel buitenplezier voor mij.

Vrouw 44 jaar

Ik kwam in beginne bij Yvonne terecht na een aantal hevige en zeer pijnlijke galsteenaanvallen. Volgens arts in het ziekenhuis (en ook mijn eigen huisarts) zat er echt niets anders op dan mijn galblaas operatief te laten verwijderen. Aangezien ik dit een vrij drastische aanpak vond, besloot ik op eigen houtje om een alternatieve route te kiezen, o.a. door het aanpassen van mijn dieet. Mijn eigen aanpak werkte echter maar deels en ik was inmiddels afhankelijk geworden van een flinke dosis maagtabletten, waardoor ik ook andere klachten begon te ontwikkelen.  Ik zat in een vicieuze cirkel. Een familielid adviseerde me dan ook om eens een afspraak met Yvonne te maken.

Inmiddels zijn we een aantal jaar verder, heb ik nog steeds mijn galblaas (nooit meer een aanval gehad), kan ik mijn maagtabletten laten staan en heeft Yvonne me ook met diverse andere klachten geholpen. Ik ervaar haar als een zeer betrokken, warme en wijze vrouw met vakinhoudelijk grote kennis van zaken, maar ook met veel  inzicht in het ‘’gewone’’ leven. Ze kijkt naar heel de mens, zonder te (ver)oordelen, en lijkt daarin te beschikken over een tomeloze energie. Ik ben echt dolblij dat ze er is en zou haar aan iedereen aanraden !!

Vrouw 45 jaar remedial teacher

Ik kwam bij Yvonne met klachten over somberte en tinnitus. Inmiddels is die somberte verdwenen en de tinnitus wat op de achtergrond gekomen. Yvonne neemt de tijd om je te leren kennen. Ze luistert goed en zoekt net zolang tot ze de passende middelen heeft. Ze informeert ook tussen de afspraken door hoe het gaat en stuurt bij veranderingen andere middelen. Yvonne reageert doorgaans binnen een werkdag op mails.
Vrouw 63
Yvonne is een zeer prettige homeopaat . Ze luistert en adviseert met veel aandacht en kennis .
Dank zij de homeopathie zijn mijn verzakkingsklachten veel minder geworden en kan ik weer heerlijk met de hond wandelen.

Man 47

Ik heb voor zover ik me kan herinneren m’n hele leven lang last gehad van hevige allergie voor de meeste dieren en daarnaast jaarlijks van hooikoorts. Naast het feit dat ik in mijn (sociale) leven regelmatig geconfronteerd werd met heftige allergische reacties was mijn grootste wens, een hond als huisdier, altijd onmogelijk geweest.  Ik heb in de loop der jaren veel dingen geprobeerd: anti-histamine tabletten, bio-resonantie etc..  Sommige dingen hielpen echt, maar dit was altijd maar tijdelijk (met of zonder bijwerkingen). Uiteindelijk ben ik bij Yvonne terechtgekomen. Ondanks het feit dat ik een groot voorstander van homeopathie ben, kon ik me niet voorstellen dat iets waar ik mijn hele leven al zo mee worstelde, hiermee verzacht of opgelost zou kunnen worden. Nou.. wel dus. Ik ben nu een aantal jaren verder (het was een traject voor doorzetters) en we hebben al een tijdje een fantastische Australian Shepherd bij ons wonen (en ja, dat is een van de slechtste rassen voor mensen met een hondenallergie). Ik heb nergens last meer van. Tot enkele jaren geleden kon ik niet langer dan 30 minuten in een huis met dieren blijven (met pillen iets langer) en ging dan sowieso ziek naar huis. Daarnaast ben ik sinds deze zomer voor het eerst helemaal hooikoorts vrij!!

Ik vind dat Yvonne heel gepassioneerd met haar werk bezig is. Ze heeft bijzonder veel vakkennis. De homeopathie lijkt haar op ’t lijf geschreven en ik heb vanaf het begin veel vertrouwen in haar manier van werken gehad. Ze kan goed luisteren en ik ervaar haar altijd als zeer betrokken.